Kontakta oss
 
Logga in
?
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Tillbaka

Nya fåtöljer

Klätt om den gamla slitna fåtöljen på vinden och räddat maken från att bli omklädd.
I mitten på juni i år så tog Kim och jag med oss hans kusin Nikki och moster Katarina hit till Lämes. Det blev en kort visit men vi hann med att klä om en fåtölj som stod på vinden. Lite bökigt och krångligt men jag och Katarina hjälptes åt att klä om den. Allt som behövdes var tid och tålamod, lite nål och tråd, en häftpistol och lite svordomar. Nu kan ni skåda den live i Lillstugan.

När vi ändå var igång så passade vi på att rädda "maken" från att kläs om av Kirre ;) Bli inte ledsen nu min kära farbror, men den fåtöljen var alldeles för fin för att kläs om…originalklädsel och orange dessutom =)

Helgen efter när Kims mamma Lotta kom på besök så sydde hon två matchande kuddar till och även ”armstödsskydd” till den fåtölj som fick behålla sin originalklädsel.

Klicka på en bild för att öppna bildvisningen.
En gammal fåtölj som stod övergiven på vinden.Lite damm, barr och annat smått & gott var den täckt av.Lite sliten i hörnen kanske...Katarina och jag tog fram lite tyg, häftpistol, nål och tråd.Lite knepigt att mäta och fästa tyget.Så här blev resultatet......och så här står den tillsammans med sin gamla kompis.Den andra fåtöljen som inte var lika sliten fick i alla fall nya armstöds-skydd och en kudde.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
60.341386084343576
20.763380312
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng